Tekniikka & Talous -lehden kansi, jossa on Alihankinta-messujen koko sivun lehtimainos

Etusivu > Palvelut >

printti & ulkomainonta

Vaikka markkinointiviestintä onkin siirtynyt enemmän ja enemmän puhelimiemme ja läppäreidemme ruuduille, läheskään kaikki mainonta ei edelleenkään tapahdu netissä.

Printti

Jos joku väittää, että printtimainonta on täysin kuollut, se joku luultavasti myy digitaalista mainontaa. Okei, on totta, että lehtimainonta ei useimmissa tapauksissa ole pienelle yritykselle se media, josta kannattaa lähteä liikkeelle. Poikkeuksia kuitenkin löytyy, sillä kaikkia kohderyhmiä ei välttämättä tavoita somesta.

Eikä printti ole tietenkään pelkkää lehtimainontaa. Vaikka turhaa tulostamista ja krääsän jakamista onkin hyvä välttää, julisteille, flyereille, käyntikorteille tai vaikka tuopinalusille on edelleen paikkansa.

  • Seinää vasten nojaavat kehykset, jossa Vegeluokan julistemainos

Ulkomainonta

Kaupungit ovat nykyisin täynnä jos jonkinlaista mainosscreenia. Kauppakeskuksista, bussipysäkeiltä ja asemilta löytyviin digitaalisiin mainospintoihin voi päästä käsiksi suhteellisen pienelläkin budjetilla. Tämä siitä syystä, että tulostuskustannuksia ei ole eikä mainoskampanjoihin tarvitse sitoutua viikkokausiksi. Ei silti pienyrittäjälle aina ehkä se ykkösmainostusmuoto, mutta hyvä pitää mielessä.

Tulostettuakin mainospintaa on tarjolla bussinkyljistä Stockmannin seinään, jos haluaa tosissaan tykitellä.

Mitä ikinä sulla onkaan mielessä, täältä irtoaa aineisto!

  • Kuva kerrostalosta, jonka seinässä on kaksi Alihankinta-messujen ulkomainosta

Tarvitsetko käyntikortteja?
Tai kuvasi bussin kylkeen?

Tuntuuko, että et saa kaikkia potentiaalisia asiakkaita kiinni somesta? Olisiko tapahtumaa syytä markkinoida julistein tai flyerein? Mikä onkaan tarve, ota rohkeasti yhteyttä, niin laitetaan aineistot kuntoon!

Ota yheyttä!