Henkilökuva Markkinointitoimisto TREILin yrittäjä Mikko Malisesta punaisen savun edessä

Etusivu >

Mikä on TREIL?

TREIL on mun, Mikko Malisen, yhden hengen markkinointitoimisto Tampereella. Se on syntynyt paitsi tarpeesta toimia itsenäisesti, myös halusta auttaa muita yrittäjiä, pieniä yrityksiä ja yhteisöjä saamaan äänensä kuuluviin. Elävä kaupunki tarvitsee itsenäisiä toimijoita, ei pelkkiä kylmiä, kasvottomia ketjuja. Haluan kantaa oman korteni kekoon sen kehityksen puolesta.

Pienen puolella

Kun resurssit ovat pienet, on elintärkeää valita kumppani, joka ei hoitele asiakkuuttasi vasemmalla kädellä ja sitten, kun tärkeämmiltä asiakkailtaan ehtii. Haluan olla paras vaihtoehto sellaisille yrittäjille ja yhteisöille, joiden on vaikea saada laadukasta markkinointipalvelua järkevään hintaan isommista mainostoimistoista. 

Nyrkkisääntönä on se, että pystyn vilpittömästi suosittelemaan jokaista asiakastani muillekin. En väitä olevani ykkösvaihtoehto kaikille enkä siihen pyrikään. Haluan tarjota parasta pienille!

Ajan hermolla

Tehokas markkinointi vaatii näkemystä siitä, millä keinoilla ja välineillä saadaan tuloksia vuonna 2021. Se, mikä on ollut relevanttia viimeiset kymmenen vuotta, ei välttämättä toimi enää. 

Yhtä lailla tärkeää on olla perillä, mistä kaduilla puhutaan juuri nyt. Aitoa kaupungin henkeä on vaikea aistia parkkihalleista ja kehäteiltä käsin. Se vaatii jalkautumista kivijalkoihin ja kellareihin.

Paikallisylpeydellä

Tampere on upea kaupunki, täynnä upeita yrityksiä ja yhteisöjä. Maailma on toki pullollaan hienoja paikkoja, mutta paremman Tampereen kehittäminen on minulle sydämen asia. Se tekee TREIListä erityisen hyvän kumppanin juuri meille tamperelaisille.

"Kauniita sanoja,
mutta entäs teot?"

Jos tunnistit itsesi tekstistä, mutta haluat nähdä, onko työn jälki mistään kotoisin, tutustu referensseihini!

Katso referenssit