Etusivu > Referenssit > Bonker

Tampereen coolein ravintola­konsepti

2019->
nettisivut
ulkomainonta
valokuva
video

Bonker Moodcourt on Tampereen rautatieasematunnelin päässä sijaitseva siisti ravintolakompleksi, jossa saman katon alta löytyy vegaanimättöravintola HOAX, aitoa meksikolaista ruokaa tarjoava TnT – Tacos ’n’ Tequila sekä yökerho Bonker Nightcourt.

Sain kunnian olla mukana aivan konseptin suunnittelun alkuvaiheista lähtien ja vaikuttaa siihen, millainen uudenlaisesta kokonaisuudesta muotoutuu. Kun suuret linjat oli pääpiirteittäin asiakkaan kanssa vedetty, saimme suhteellisen tiukassa aikataulussa kolmen hengen markkinointitiimin voimin aikaan logot, yritysilmeet, kuvat, nettisivut, printit sekä kattavan lanseerauskampanjan somessa. Tiimiin kuuluu lisäkseni Joona Valkeala ja Mikko Häkkilä. Oma vastuualeeni ryhmässä käytännön toteutuksen osalta on valo- ja videokuvaus, nettisivut sekä digimarkkinoinnin suunnittelu ja toteutus.

Näytä video
Bonkerin mainosalokuva, jossa on mies aurinkolasit päässä pinkissä valaistuksessa
Henkilövalokuva, jossa mies istuu pullon ja tacoannoksen kanssa pöydän ääressä
Tilakuva Bonkerin Tacos 'n' Tequila -ravintolasta
Tacos 'n' Tequila -ravintolan drinkin tuotekuva
Hoax Vegan & Awesome -ravintolan annoskuva Woltiin
Tietokone, tabletti ja puhelin, joissa Bonkerin, HOAXin ja Tacos 'n' Tequilan nettisivut

Nettisivut

Bonker on Tampereen coolein ravintola. No contest! Käy kurkkaamassa, miltä sivut näyttävät, ja jos et vielä ole vieraillut paikan päällä, niin nyt on todellakin korkea aika!

Tutustu sivuihin